Pasta z makreli


Pasta z makreli
Pasta z wędzonej makreli, jajek i twarogu. Jest kremowa i pyszna. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem. Idealna na śniadanie lub kolację.
Składniki:
- 125g twarogu mielonego
- 1 wędzona makrela
- 3 jajka
- 1 cebula
- pół pęczka szczypiorku
- pół pęczka koperku
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżka musztardy
- sól, pieprz
Sposób przygotowania:
- Jajka ugotować na twardo.
- Z ryby usunąć ości i skórę.
- Cebulę i jajka posiekać w drobną kostkę.
- Szczypiorek i koperek poszatkować.
- Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Smacznego.
Kuchnia: |
Polska |
|
![]() |
Czas: |
Całkowity czas przygotowania: do 30 minut
|
![]() |
Trudność: | łatwe |
![]() |
Koszt: | średni |
Poprzez wysłanie formularza z komentarzem wyrażają Państwo zgodę na zapisanie w naszej bazie następujących danych: podanego imienia, adresu email (jeśli został podany) oraz treści komentarza. Dane te nie będą przekazywane żadnym innym podmiotom. Na Państwa prośbę mogą uzyskać Państwo wgląd do danych zapisanych na naszym serwerze dotyczących Państwa osoby jak również zażądać usunięcia wysłanego komentarza. Więcej informacji na podstronie Polityka prywatności.
Zaloguj poprzez ( Zarejestruj ? )
lub napisz komentarz jako gość.
Ładuję komentarz...
The comment will be refreshed after 00:00.